تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

سردار تنگسیری: دیپلماسی همراه با میدان جواب می‌دهد

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: دیپلماسی همراه با میدان جواب می‌دهد و دنیا و ملت ما از شجاعت وزیر خارجه در سفر به بیروت در زمانی که بمباران می‌شد، تشکر کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 05
کد خبر: ۲۶۷۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار «علیرضا تنگسیری»، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم پنجمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی که صبح امروز در وزارت امور خارجه برگزار شد، گفت: دست به سینه و ادب می‌شوم در برابر همه عزیزانی که زبان گویای ملت ما در خارج از کشور هستند به خصوص سکان‌دار دستگاه مهم وزارت خارجه برادر عزیزمان آقای عراقچی.

 

وی با اشاره به شجاعت وزیر خارجه در جریان تحولات اخیر در منطقه گفت: شاهد شجاعت وزیر خارجه در زمانی که بیروت بمباران می‌شد بودیم. پرواز ایشان در آن شرایط در بیروت نشست.

 

وی در همین ارتباط تاکید کرد: دیپلماسی همراه با میدان جواب می‌دهد و دنیا و ملت ما نیز از این شجاعت تشکر کردند و در تمام مجموعه وزارت خارجه ما دوستانی در حال فعالیت هستند که از کشورشان چه با دیپلماسی و چه با حضورشان در حال دفاع هستند.

 

سردار سرتیپ تنگسیری در بخشی دیگر از صحبت‌های خود به ویژگی‌های شهید قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: شهید سلیمانی هیچ‌گاه ترس و واهمه‌ای نداشتند و توکل عجیبی داشتند.

 

سردار تنگسیری در ادامه به ویژگی‌های شهید قاسم سلیمانی اشاره و اضافه کرد: از سال ۱۳۶۲ با شهید سلیمانی آشنایی داشتم. در این سال و در عملیات خیبر با افکار و رفتار این عزیز آشنا شدم. اهل نماز شب بود و اهل توکل به خدا بود. عملیاتی را مشترکا خواستیم انجام دهیم که برون مرزی بود ایشان از ابتدای شب ارتباط با خدا را داشت تا زمانی که عملیات با موفقیت پایان یافت. ایشان خستگی ناپذیر بود. پشت کار عجیبی داشت و دائماً پیگیری می‌کرد. مردم دوستش داشتند و مردمی بود.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خاطر نشان کرد: شهید سلیمانی در جلساتی که حضور پیدا می‌کرد هر کجا جا بود می‌نشست. شهید سلیمانی با خانواده شهدا بسیار مهربان بود و برای خانواده شهدا احترام ویژه قائل بود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار